-17%

Carton Jar Sugar Riviera Maison 243790

SKU: 243790
Artikel 24 von 27
€ 11,95 € 9,95 (inkl. MwSt.)

Carton Jar Sugar Riviera Maison

 

Carton Jar Sugar

  1. Width in cm: 7
  2. Height in cm: 10
  3. Length in cm: 7
  4. Material: porcelain
  5. Type: Accessory

Carton Jar Sugar

  1. Breedte of diepte in cm: 7
  2. Breedte in cm: 7
  3. Hoogte in cm: 10
  4. Lengte in cm: 7
  5. Materiaal: porselein
  6. Type: Accessoire

Geïnspireerd op het klassieke, kartonnen pak uit de supermarkt staat dit keramieken suikerpak ontzettend leuk op de ontbijt- of koffietafel. Over de inhoud is geen twijfel mogelijk. Ook verkrijgbaar in een melkpak.

Melk- & Suikerset / Suikerpot

Afmetingen: 7 x 7 x 10 cm 

Inspired by the classic, carton pack from the supermarket, this ceramic sugar Pack lots of fun on the breakfast or coffee table. About the content is no doubt. Also available in a milk carton.

Milk-& Suikerset/Sugar Bowl

Size: 7 x 7 x 10 cm 

 

Mooie melk- en suikersets voor de beste kop koffie. Gewoon bij u thuis, met de authentieke materialen van Rivièra Maison. Leuke sets met onze kenmerkende teksten en grote suikerpotten om daar nooit meer verlegen te zitten. De suiker en melk set is onmisbaar op tafel en bovendien in de keuken. Bekijk onze mooie suikerpotten, zoals een exemplaar van keramiek of in een van de andere materialen.

De Sugar & Milk sets zijn gemaakt van de hoogwaardige materialen die u van ons kent. Met een handige dispenser of op de traditionele wijze om daar zelf de schepjes suiker uit te halen. Melk en suiker in een stijlvolle verpakking, zodat u die mooi op tafel of in de keuken neer kunt zetten. Bekijk ons brede assortiment met complete sets of afzonderlijke producten voor de melk en de suiker. Ontdek een melk en room pot of een melk schenkfles, eenvoudig online verkrijgbaar en bovendien beschikbaar bij ons in de winkels.

Suiker en melk set voor elke gelegenheid

De suiker en melk set bij ons uit de collectie is geschikt voor elke gelegenheid. Met leuke teksten voor een sfeervolle presentatie op tafel. Of heel praktisch om dagelijks gebruik van te maken. Gebruik een melk schenkfles en een suikerpot of combineer de beiden in een handige set. Altijd met authentieke materialen en een mooie uitstraling, zodat ze bijdragen aan de rest van de accessoires die u in het interieur heeft staan.

Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om de suiker en melk set af te stemmen op de glazen of de koffiepotten en theepotten die u heeft staan. We zorgen er daarmee voor dat u de producten en materialen netjes op elkaar af kunt stemmen. Bekijk de melk- en suikersets en kies ze in combinatie met ons mooie servies of het eetgerei dat u kunt kopen.

Ruime collectie melk en suikersets

We maken het u graag gemakkelijk met de ruime collectie Milk & Sugar sets. Eenvoudig in het gebruik en uitermate stijlvol voor op tafel of in de keuken. Altijd een goede keuze. Voor een suikerpot van keramiek of een handige melk schenkfles. Net als een melk en room pot, om de koffie, thee en andere bijzondere dranken voortaan op een heel stijlvolle manier in te schenken.

Geniet zelf van de mooie melk en suiker sets, verras uw gasten of geef ze de mooie producten cadeau. U kunt online de suiker en melk set kopen die u op het oog heeft, al is die natuurlijk ook gewoon bij ons in de winkels beschikbaar.

Melk- en suikerpotten van keramiek en porselein

De melk- en suikerpotten bij ons uit de collectie zijn gemaakt van de mooiste materialen. U kunt dan denken aan keramiek en porselein, bijvoorbeeld in combinatie met onze leuke teksten of het gebruik van glas. Altijd de beste materialen in een mooi design. Voor op tafel en in de keuken, afgestemd op de andere accessoires die u heeft staan. Van grote suikerpotten tot kleine potjes voor de melk. Met een leuke tekst en in een authentiek ontwerp, zoals u dat van onze mooie producten gewend bent.

Suiker en melk set kopen

Een suiker en melk set kopen of specifiek op zoek naar een van de suikerpotten en melk schenkflessen? Bekijk ze eenvoudig online, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Een uitgebreid assortiment met mooie producten, die u online of bij ons in de winkel kunt kopen. Dus kom bij ons langs om de producten zelf vast te houden en met elkaar te combineren. Of bestel meteen online, zodat we uw bestelling klaar kunnen maken voor de verzending. U kunt op die manier een mooie melk- en suikerset kopen, om het rondje koffie en thee voortaan heel bijzonder te maken.

 

Sprachen

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Newsletter

Melden Sie sich für unseren Newsletter an
Anmelden

Warenkorb

Keine Artikel im Einkaufswagen.
© 2008 - 2024 jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore