-30%

First Flavour Salz- und Pfefferstreuer Riviera Maison 382360

Vorige Artikel 28 von 45 Volgende
€ 9,95 € 6,95 (inkl. 21% MwSt.)
Anzahl

First Flavour Salz- und Pfefferstreuer Riviera Maison 382360

First Flavour Salz- und Pfefferstreuer

1. Durchmesser in cm: 6,5

2. Höhe in cm: 6

3. Material: Porzellan B

Beschreibung Mit Salz und Pfeffer können Sie Ihren Gerichten ein wenig mehr Geschmack verleihen, und dazu benötigen Sie natürlich ein schönes Salz- und Pfeffer-Set. Dieses Pfeffer-Salz-Set aus Porzellan ist durch seine einzigartige runde Form ein echter Hingucker auf Ihrem Esstisch. Oben in den Fässern befinden sich Löcher, mit denen Sie Salz und Pfeffer leicht über Ihr Gericht streuen können. Produktcode: 382360

First Flavour Salt & Pepper Shakers

  1. Diameter in cm: 6.5
  2. Height in cm: 6
  3. Material: porcelain

Product information

Salt and pepper help you season your food, but to do that you need a lovely salt & pepper set, of course. This salt & pepper set is made from porcelain, and with its unique design is a real eye-catcher on your dining table. Little holes are to be found at the top of each item through which the salt and pepper can be easily sprinkled over your food.

Articlenr. 382360

Luxe peper- en zoutstellen: onmisbaar in de keuken en ondertussen een prachtige keuze voor op tafel. Eenvoudig af te stemmen op uw smaak, zowel voor de gerechten als voor de rest van het interieur. Ontdek online een mooie nieuwe pepermolen, net als een complete set voor peper en zout. Heel groot en daarmee indrukwekkend voor op tafel of aan de andere kant juist kleiner om daar meer onopvallend gebruik van te kunnen maken.

De verschillende peper- en zoutsets van bijvoorbeeld porselein zijn gemaakt van een mooi materiaal. Ze zijn beschikbaar met onze leuke en warme teksten, zodat er op tafel meteen een fijne sfeer ontstaat. Bovendien kunt u gebruik maken van een specifieke grote pepermolen of gebruik maken van een set voor peper en zout van luxe porselein. Gemaakt van de beste materialen en beschikbaar in diverse ontwerpen: mooie Pepper & Salt Mills. Zowel elektrisch als ouderwets handmatig, voor een authentieke keuze in de keuken en op tafel.

Peper en zoutmolens voor bij het eten

De peper- en zoutmolens zijn uitstekend geschikt voor bij het eten, om de beste gerechten helemaal naar uw wens op smaak te kunnen maken. Een beetje peper uit de pepermolen en een beetje zout uit het zoutpotje. Eenvoudig dankzij de elektrische peper- en zoutstellen of handmatig, door daar op de traditionele manier aan te draaien. Ontdek de mooie en authentieke modellen, goed geschikt voor in de keuken en op tafel.

Bovendien kunt u het peper- en zoutstel van porselein bijvoorbeeld goed combineren met de rest van het servies dat u kunt kopen. Of met de mooie placemats. Een mooie keuze voor bij u thuis, vooral als u daarnaast gebruik maakt van de mooie glazen of de snijplanken. Stem de verschillende onderdelen netjes op elkaar af. Een peper- en zout set mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Heel groot of juist klein: daar kunt u online en bij ons in de winkels eenvoudig zelf een keuze uit maken.

Ruim assortiment peper en zout sets

We hebben een uitgebreide assortiment met peper- en zoutstellen. Dat betekent dat u die op uw gemak kunt gaan ontdekken en vergelijken. Kies voor de typische peper- en zout sets met de Rivièra Maison teksten, een mooi elektrisch exemplaar of een meer authentieke keuze om zelf nog op een traditionele manier aan te kunnen draaien. Van heel groot tot heel klein en in porselein met een combinatie van bijvoorbeeld glas. De peper- en zoutmolens zijn een prachtige keuze, die bovendien heel praktisch van pas zal komen.

Van grote pepermolens tot kleine peper en zoutstellen

U kunt online een groot peper- en zoutstel kopen, net als een kleine peper- en zoutmolen die goed geschikt is voor op tafel bij de gerechten. U bepaalt zelf hoe u er graag gebruik van wilt maken. Wij zorgen er met de peper- en zoutset voor dat er altijd voldoende mogelijkheden bestaan om de gerechten prettig op smaak te kunnen maken. Zorg in de keuken alvast voor de juiste smaak of maak het aan tafel eenvoudig om er iets meer pit in te brengen. Hoe u er ook gebruik van wilt maken. U kunt de sets voor peper en zout eenvoudig in de winkels kopen, net als bij ons in de webshop.

Peper en zoutstel kopen

Een peper- en zoutstel kopen was niet eerder zo gemakkelijk. U heeft de keuze uit mooie en handige elektrische modellen, net als de traditionele molens om nog handmatig aan te draaien. Zorg daarmee voor een authentieke sfeer op tafel, mede dankzij het gebruik van porselein. Of kies voor elektrische peper- en zoutstellen met daarin het gebruik van glas. Voor een modern karakter in een groot of juist een klein formaat. Een mooie keuze voor op tafel en goed geschikt voor in de keuken. Een peper- en zoutmolen kopen? Kom naar de winkel Jolijt of bekijk online meteen het assortiment, dan gaan we vanuit onze eigen voorraad graag voor u aan de slag.

 

 

© 2008 - 2020 jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore