-55%

RM Lancaster Silver 140x200 Riviera Maison

Vorige Artikel 2 von 3 Volgende
€ 119,00 € 53,95 (inkl. MwSt.)

Plaids für die Couch, zum Umhüllen an einem lauen Sommerabend und zur Dekoration: Unsere Überwürfe sind die ideale Wahl. Schön auf der Couch und schön warm, wenn Sie keine Lust haben, hineinzugehen. Wir fügen unserer Kollektion regelmäßig neue Plaids und Überwürfe hinzu, immer basierend auf den besten Trends für die kommende Saison. Das bedeutet schöne Plaids in Grau, Grün und anderen Sonderfarben. Speziell auf der Suche nach einem Pelz-Plaid oder vielleicht einem der gestrickten Plaids? Mit den verschiedenen Materialien stellen wir sicher, dass Sie auch darin leicht variieren können. Das Ergebnis ist immer ein schönes Wohn-Plaid, das Sie innen auf der Couch ablegen oder außen schön warm umwickeln können. Das ideale Plaid für das Sofa

 

De woonplaids zijn goed geschikt voor op de bank. Dat geldt zowel voor de grijze plaid als de groene plaid, net als voor de andere mooie kleuren die er beschikbaar zijn. De bontplaid houdt u lekker warm, terwijl u daarnaast de keuze heeft uit modellen van bijvoorbeeld katoen of de andere hoogwaardige materialen waar we mee werken.

Blader op uw gemak door de verschillende plaids die er beschikbaar zijn om inspiratie op te doen of kom naar onze winkels. De rest van de bank op een mooie manier aankleden met leuke accessoires? Bekijk dan ook onze kussenhoezen in combinatie met de kussenvullingen of zelfs het keukentextiel. Stem de kleuren af op die van de plaid die u gebruikt of zorg aan de andere kant voor een mooi contrast.

De gebreide plaids van Rivièra Maison

De plaids zijn beschikbaar in een aantal verschillende materialen, waaronder van wol. Het zijn de gebreide plaids die heerlijk warm aanvoelen, zowel bij gebruik binnen op de bank tijdens een koude winteravond als in de zomer buiten in de tuin. Begint het af te koelen en wilt u toch nog graag buiten blijven zitten? Dan is het heerlijk om een plaid om u heel te kunnen slaan. We zorgen er met de woonplaids en de gebreide of de bontplaids voor dat u altijd een mooi en warm model bij de hand heeft.

Dankzij het gebruik van de verschillende mooie kleuren stemt u ze bovendien eenvoudig af op de rest van uw interieur of zelfs de leuke zomerse of warme winterse kleding die u op dat moment draagt.

Geen koude voeten meer

En gebruikt u de plaids bij ons uit de collectie op de grond? Een plaid in grijs, groen of een van de andere kleuren op de grond voorkomt dat u nog langer last zal hebben van koude voeten. Heerlijk zacht en veel warmer dan koude tegels of plavuizen.

Plaid kopen

U kunt online een plaid kopen, net als in onze diverse winkels. Kom naar onze winkel voor een van de mooie throws en plaids om inspiratie op te doen of bestel ze eenvoudig online, dan gaan we er meteen mee aan de slag.

© 2008 - 2021 jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore