-26%

De Riviera Maison bettbezug Wishes Sand 135x200 (Duitse maat!) 238581

Artikel 68 von 70
€ 119,95 € 89,00 (inkl. MwSt.)

De Riviera Maison dekbedovertrek Wishes Sand 135x200 (Duitse maat!) 238581

Het Rivièra Maison Wishes dekbedovertrek heeft een stijlvolle uitstraling in een rustige, warme zandkleur. Het overtrek heeft een chique, maar ook casual uitstraling. Niet alleen dankzij de stofsamenstelling, maar ook de Oxfordrand rondom maakt het een bijzonder plaatje om te zien. Het Wishes dekbedovertrek sluit goed aan binnen de landelijke stijl, maar eigenlijk kan je binnen vele slaapkamerinterieurs met dit overtrek uit de voeten. 

Het Wishes dekbedovertrek is gemaakt van 60% katoen en 40% linnen. Deze hoogwaardige stoffen vormen samen een mooie combinatie. Katoen en linnen zijn beide sterk vochtabsorberend, maar ook erg zacht en soepel. Het Wishes dekbedovertrek is verpakt in een mooie stoffen tas, gemaakt van hetzelfde materiaal als het overtrek. Het merk is trots partner van het Better Cotton Initiative, BCI, voor een verbeterde duurzame katoenteelt wereldwijd.

RIVIÈRA MAISON bij www.jolijtwebwinkel.nl
Rivièra Maison is een oer-Hollands merk dat staat voor exclusiviteit, warmte en sfeer. Rivièra Maison is meer dan een merk, ze creëert een sterke beleving van ‘a way of life’. Lichte kleuren worden afgewisseld met donkere kleuren zodat het merk in zowel moderne als klassieke huisstijlen past.  

DEKBEDOVERTREKKEN bij www.jolijtwebwinkel.nl
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

BCI
Dit product is voorzien van het BCI-keurmerk. Het Better Cotton Initiative richt zich op het verduurzamen van de wereldwijde katoenproductie. Daarbij ligt de focus op de balans tussen en het welzijn van mens en omgeving. BCI-gecertificeerd beddengoed voldoet aan richtlijnen op het gebied van milieu, veiligheid en mensenrechten.

Colour Sand

Omschrijving Riviera Maison Wishes

Quality Front: 80% cotton 20% linen slub, back: 100% cotton

Riviera Maison dekbedovertrek Wishes Sand

Sprachen

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Newsletter

Melden Sie sich für unseren Newsletter an
Anmelden

Warenkorb

Keine Artikel im Einkaufswagen.
© 2008 - 2024 jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore