-36%

De Riviera Maison bettbezug Coughton Court Terra 135x200 (duitse maat!)235056**

Artikel 62 von 70
€ 69,95 € 44,95 (inkl. MwSt.)

Riviera Maison dekbedovertrek Coughton Court Terra 140x200/220 235060**

Het populaire dessin Coughton Court is verschenen in een prachtige kleur terra. Het knusse, maar ook zeker zeer stijlvolle overtrek is een perfecte toevoeging voor in de robuuste, landelijke slaapkamer. Rivièra Maison weet als geen ander eenvoud, stijl en luxe samen te voegen. De voorzijde van het overtrek heeft een warme, donkere kleur terra. De achterzijde heeft een lichtere tint.

Het Rivièra Maison dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. De luchtige, soepele stof is goed ademend en vochtregulerend. Daarnaast voelt het prettig aan op de huid en draagt het sterk bij aan het slaapcomfort. Het dekbedovertrek heeft een dubbele doorlopende instopstrook.

RIVIÈRA MAISON
Rivièra Maison is een oer-Hollands merk dat staat voor exclusiviteit, warmte en sfeer. Rivièra Maison is meer dan een merk, ze creëert een sterke beleving van ‘a way of life’. Lichte kleuren worden afgewisseld met donkere kleuren zodat het merk in zowel moderne als klassieke huisstijlen past.  

DEKBEDOVERTREK
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

nieuwe collectie dekbedovertrekken bij www.jolijtwebwinkel.nl

Sprachen

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Newsletter

Melden Sie sich für unseren Newsletter an
Anmelden

Warenkorb

Keine Artikel im Einkaufswagen.
© 2008 - 2024 jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore