-36%

DE Riviera Maison bettbezug Coughton Court Green 135x200 (duitse maat!!) 235075**

Artikel 51 von 57
€ 69,95 € 44,95 (inkl. MwSt.)

DE Riviera Maison duvet cover Coughton Court Green 135x200 (german size!!) 235075**

Het Coughton Court dekbedovertrek van Rivièra Maison is een oude bekende in een nieuw jasje. Het populaire dekbedovertrek is in een nieuwe kleur verschenen. Het robuuste effen dessin in een trendy kleur groen hoort in diverse interieurstijlen thuis. De achterzijde is overigens een lichtere tint groen, samen vormt het een mooi geheel. Zoals gebruikelijk bij het merk komt ook op het Coughton Court dekbedovertrek een subtiele branding terug in de print en zijn de randen zeer netjes afgewerkt.

Het Rivièra Maison dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. De luchtige, soepele stof is goed ademend en vochtregulerend. Daarnaast voelt het prettig aan op de huid en draagt het sterk bij aan het slaapcomfort. Het dekbedovertrek heeft een dubbele doorlopende instopstrook.

RIVIÈRA MAISON bij www.jolijtwebwinkel.nl
Rivièra Maison is een oer-Hollands merk dat staat voor exclusiviteit, warmte en sfeer. Rivièra Maison is meer dan een merk, ze creëert een sterke beleving van ‘a way of life’. Lichte kleuren worden afgewisseld met donkere kleuren zodat het merk in zowel moderne als klassieke huisstijlen past.  

DEKBEDOVERTREKKEN bij jolijt
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

nieuwe collectie dekbedovertrekken bij www.jolijtwebwinkel.nl in duitse maten

Sprachen

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Newsletter

Melden Sie sich für unseren Newsletter an
Anmelden

Warenkorb

Keine Artikel im Einkaufswagen.
© 2008 - 2024 jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore