-24%

DE Riviera Maison dekbedovertrek Estate Dark Sand 135x200 (duitse maat!) 227820

Artikel 58 von 70
€ 89,95 € 67,95 (inkl. MwSt.)

DE Riviera Maison dekbedovertrek Estate Dark Sand 135x200 (duitse maat!) 227820

Velvet is nog steeds een enorme trend. Mede daarom heeft Rivièra Maison nieuwe kleurvarianten uitgebracht van het populaire Estate dekbedovertrek. Het fluwelen dekbedovertrek is een plaatje om te zien. Het is trendy, chique en straalt ultieme luxe uit. De donkere kleur zand is een heerlijke sfeermaker. Het dessin staat mooi binnen vele interieurstijlen. Van landelijk tot stoer en industrieel. Wil jij graag een vleugje luxe aanbrengen in de slaapkamer? Het Rivièra Maison Estate dekbedovertrek is dan hetgeen wat je zoekt.

Het Rivièra Maison Estate dekbedovertrek heeft een voorzijde van 100% polyester velvet. De achterkant is gemaakt van 100% polyester velvet. Deze fijne stof draagt bij aan een luchtige, comfortabele nachtrust. Katoen is goed ademend en absorberend. Voor kwaliteitsbehoud is het aangeraden het dekbedovertrek op maximaal 40 graden Celsius te wassen. Het Estate overtrek heeft een extra lange dubbele doorlopende instopstrook.

RIVIÈRA MAISON
Rivièra Maison is een oer-Hollands merk dat staat voor exclusiviteit, warmte en sfeer. Rivièra Maison is meer dan een merk, ze creëert een sterke beleving van ‘a way of life’. Lichte kleuren worden afgewisseld met donkere kleuren zodat het merk in zowel moderne als klassieke huisstijlen past.  

DEKBEDOVERTREK
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

Sprachen

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Newsletter

Melden Sie sich für unseren Newsletter an
Anmelden

Warenkorb

Keine Artikel im Einkaufswagen.
© 2008 - 2024 jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore