In The Spotlight Desk Lamp Riviera Maison 423220

Vorige Item 2 of 2
€ 99,95 (including 21% VAT)
Quantity

In The Spotlight Desk Lamp  

In The Spotlight Desk Lamp

  1. Breedte in cm: 14
  2. Hoogte in cm: 24
  3. Lengte in cm: 35
  4. Materiaal: aluminium, hout
  5. Type: Accessoire
  6. Watt maximaal: 40

Omschrijving

Wie staat er graag in de spotlights? Voor deze mensen is dit bureaulampje erg geschikt, want het design en de reflectie van de glanzende aluminium kap creëren het effect van een spotlight. De bureaulamp is 35 centimeter hoog en staat op een houten voet, het kapje kunt u verstellen. De lamp is helemaal met de hand gemaakt in India.

Productcode: 423220

Bureaulampen

Zorg goed voor uw ogen en verlicht uw bureau en werkruimte met een mooie bureaulamp van Rivièra Maison, niet alleen praktisch, maar ook heel stijlvol. De collectie biedt verschillende bureaulampen die u eenvoudig kunt verstellen zodat ze uw bureau altijd goed verlichten.

Comfortabel werken: in stijl. Mooie bureaulampen van Rivièra Maison combineren stijl met functionaliteit. Bekijk de chromen Desk Lamps en kies voor hoogwaardige materialen in combinatie met een strak design.

De bureau lampen zijn gemaakt van de beste materialen, zoals dat ook geldt voor de rest van onze collectie. Perfect geschikt voor op uw bureau. Gemaakt van bijvoorbeeld glanzend chroom, in combinatie met glas en andere hoogwaardige materialen. Een stijlvolle verschijning op uw bureau, goed geschikt om op hoog niveau te werken aan uw belangrijke opdrachten.  

De design bureaulampen zijn goed geschikt om mee te werken. Bovendien vormen ze de ideale keuze om een belangrijk stuk te lezen of heerlijk weg te dromen bij een fijne roman. Met een mooie retro stijl voor in het kantoor of zelfs in de kinderkamer. De hoogwaardige materialen zorgen er samen met de functionele verlichting voor dat de lampen overdag bijdragen aan een mooi interieur, terwijl ze ’s avonds heel goed van pas komen.

Bureaulampen om te lezen en te werken

De bureau lampen zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Ze zorgen voor de ideale verlichting om zowel mee te werken als mee te lezen. ’s Avonds verder werken aan een belangrijke opdracht of belangrijke stukken doornemen voor morgen? Met de juiste verlichting voorkomt u eenvoudig dat uw ogen snel moe worden, waardoor u de stukken beter in u op kunt nemen.

Tip: er bestaan verschillende soorten verlichting. De bureaulampen zijn geschikt als directe verlichting, gericht op de documenten of het boek dat u wilt lezen. Zorg daarnaast voor voldoende basisverlichting, zodat ook de ruimte niet te donker is. Op die manier hebben uw ogen minder moeite om de informatie op te nemen.

Dankzij de design bureaulampen en het gebruik van hoogwaardige materialen kunt u daar ’s avonds handig gebruik van maken en staan ze overdag mooi binnen de rest van het interieur. Een mooie stijlvolle keuze die zelfs mooi blijkt indien u daar ’s avonds geen gebruik van zou maken. Het zijn mooie retro lampen voor op het bureau, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat de ruimte meer uitstraling krijgt. Een mooi en klassiek interieur dankzij de Desk Lamps, die u bovendien op een heel praktische wijze kunt gebruiken zodra u ’s avonds nog wat wilt lezen.

Design bureaulampen

De design en retro bureaulampen bestaan uit een aantal verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld rekenen op het gebruik van aluminium met een mooie glanzende uitstraling, waardoor de luxe alom aanwezig is. Het zorgt voor een stijlvolle keuze, zowel met een groot model als een kleiner lampje dat u op het bureau neerzet.

Hoe u er ook gebruik van wilt maken, de combinatie van mooie materialen voor het design zorgt ervoor dat het zelfs in de woonkamer een mooie verschijning is. Het gebruik van moderne materialen binnen de retro-ontwerpen zorgt voor een mooi contrast. Op die manier sluiten de bureaulampen aan bij een groot aantal verschillende interieurs, zodat ze ook bij u thuis een mooie keuze vormen.

Bureaulampen online kopen

Uiteraard kunt u de bureaulampen van Rivièra Maison eenvoudig online kopen. We zorgen er met het online assortiment voor dat u de verschillende lampen kunt bekijken of dat u daarmee eenvoudig inspiratie op kunt doen. Doe nieuwe ideeën op voor het kantoor of de woonkamer, zodat u daar een mooie retro bureaulamp kunt plaatsen. Bijzonder design op basis van hoogwaardige materialen, die u eenvoudig online kunt bestellen. We maken de verzending snel in orde, zodat u de lamp snel in huis heeft.

 

© 2008 - 2020 Jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore