-36%

Riviera Maison dekbedovertrek Palm Parade Green 140x200/220 237304**

Item 1 of 3
€ 69,95 € 44,95 (including VAT)

 

DE Riviera Maison duvet cover Palm Parade Green 135x200 (german size!!) 237300**

Waan je op een warm tropisch eiland zodra je onder het Rivièra Maison Palm Parade dekbedovertrek gaat liggen. Het gehele overtrek, zowel aan de voor- als achterzijde, heeft een mooie print van verschillende palmbomen. De print is afgebeeld tegen een ondergrond met een fijne geprinte structuur. Doordat sommige palmbomen intens van kleur zijn, waardoor je ook goed de borduur accenten ziet, en de palmen op de achtergrond juist vervaagd zijn krijgt het overtrek veel diepte. De kussenslopen zijn mooi afgewerkt met een groene cordpiping rondom. 

Het Rivièra Maison Palm Parade dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen met BCI label van uitstekende kwaliteit. De zachte, soepele stof beschikt over goed ventilerende en absorberende eigenschappen. Het overtrek is verpakt in een luxe doos, mooi om te krijgen of om cadeau te geven. Het dekbedovertrek heeft een dubbele doorlopende instopstrook. 

RIVIÈRA MAISON
Rivièra Maison is een oer-Hollands merk dat staat voor exclusiviteit, warmte en sfeer. Rivièra Maison is meer dan een merk, ze creëert een sterke beleving van ‘a way of life’. Lichte kleuren worden afgewisseld met donkere kleuren zodat het merk in zowel moderne als klassieke huisstijlen past.  

DEKBEDOVERTREK
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

BCI
Dit product is voorzien van het BCI-keurmerk. Het Better Cotton Initiative richt zich op het verduurzamen van de wereldwijde katoenproductie. Daarbij ligt de focus op de balans tussen en het welzijn van mens en omgeving. BCI-gecertificeerd beddengoed voldoet aan richtlijnen op het gebied van milieu, veiligheid en mensenrechten.

nieuwe dekbedovertrekken riviera maison bij www.jolijtwebwinkel.nl

Languages

Nederlands Nederlands English English

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe

Shopping cart

No items in shopping cart.
© 2008 - 2024 Jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore